Llueix unes ungles perfectes gràcies a les ungles acríliques del centre Kilenci. naturals i respectuoses amb la teva ungla.

Ungles acríliques
Kilenci
Kilenci

Descripció:

Tant si et mossegues les ungles, com si les tens castigades per la teva feina, o senzillament vols lluir-les sempre perfectes, prova les ungles acríliques amb la tècnica especial de Kilenci.

Les ungles acríliques es "construeixen" sobre l'ungla natural per corregir defectes (ungles planes, rugoses, trencadisses), per treure el mal hàbit de mossegar-se les ungles, per a una ocasió especial com es un casament, o tan sols per lluir unes ungles sempre perfectes. És una tècnica molt demandada i requereix d'una feina molt minuciosa per part de la professional que les realitza.

El mètode consisteix en esculpir una ungla acrílica sobre la teva ungla natural. El resultat és natural, durador, estèticament espectacular i respectuós amb les teves ungles.

Per finalitzar el tractament li pots donar un toc de color o una manicura francesa.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions:

  • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
  • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
  • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
  • Trobaràs les dades de contacte al val.
  • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
  • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.
  • La sessió té una durada aproximada de 45 minuts.

Adreça:

C/ d'Iluro 51, Mataró

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen

Queda'tMataró

Aconsegueix un esmaltat perfecte durant setmanes amb la manicura Shellac de CND al centre Kilenci i descobreix la nova col·lecció Nightspell!

25€
Queda'tMataró

Allibera tensions i relaxa la musculatura amb aquest massatge relaxant o descontracturant d'esquena a Kilenci.

29€
Queda'tMataró

Higiene facial completa amb extracció i massatge a Kilenci: el primer pas per a una pell sana.

29€
Queda'tMataró

Gaudeix d'una pell suau, lluminosa, fresca i renovada gràcies a aquest tractament hidratant que nodreix la pell en profunditat a Kilenci.

35€
 
 
 
© Queda't al Maresme · Tots els drets reservats · Web desenvolupat per Buclenet . hola@quedat.cat · 93 555 15 53 · 647 61 39 01