Tingues cura de la teva pell amb aquesta higiene facial completa mentre gaudeixes dels relaxants beneficis de la pressoteràpia a Edel.

higiene facial Mataró

Descripció:

Tingues cura de la teva pell amb aquesta higiene facial completa mentre gaudeixes dels relaxants beneficis de la pressoteràpia al centre Edel de Mataró.

La higiene facial és una rutina de bellesa imprescindible, i es recomanable fer-se'n una professional com a mínim en cada canvi d'estació, sino més, depenent del tipus de pell.

A diari s'acumulen sobre la pell pol·lució, suor, cèl·lules mortes, bacteries, restes de maquillatge i impureses que obstrueixen els porus i apaguen la lluminositat natural de la pell.

Una neteja de cutis professional millora l'aparença de la pell, corregeix la dilatació dels porus, elimina cèl·lules mortes superficials i extirpa els antiestètics punts negres. A més és fonamental per incrementar l'efectivitat de qualsevol tractament o crema que apliquem a continuació.

El tractament, que té una durada d'una hora, segueix les següents fases:

 • Desmaquillant
 • Massatge per ajudar a la dilatació dels porus
 • Extracció
 • Exfoliació
 • Hidratació
 • Mascareta
 • Hidratació i tonificació

A més del tractament facial, podràs gaudir d'una relaxant sessió de pressoteràpia, un sistema que ajuda a la circulació sanguina i limfàtica eliminant així la retenció de líquids i toxines del metabolisme.

Consisteix en un compressor d'aire connectat a uns accessoris (botes, faixí abdominal i braços) pels quals circula l'aire a diverses pressions. Aquesta pressió d'aire es transmet al llarg de tot el sistema limfàtic i aconsegueix estimular la circulació limfàtica, de manera que ajuda al teu organisme a transportar els greixos i les toxines fins als canals de rebuig de la forma més natural possible.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions:

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi al negoci quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte per reservar hora al val.
 • Pots adquirir tants vals com vulguis, per tu o per regalar.
 • El val és vàlid durant 4 mesos des de la data de compra.
 • La durada del tractament és d'una hora. La pressoteràpia té una durada de 30 minuts i es realitza simultàniament.

Adreça:

C/Via Europa 149, 08303 Mataró

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen

Queda'tMataró

Allibera tensions i malestar, i assoleix una relaxació corporal profunda amb aquest massatge antiestrès al Centre Edel.

22€
Queda'tMataró

Aconsegueix una mirada increíble durant setmanes amb aquest tint i permanent de pestanyes al centre de bellesa Edel.

21€
Queda'tMataró

Tingues cura de la teva pell amb aquesta higiene facial completa mentre gaudeixes dels relaxants beneficis de la pressoteràpia a Edel.

24€
Queda'tMataró

Elimina petites arrugues, taques i cicatrius i afavoreix el rejoveniment facial amb aquesta sessió de microdermoabrasió facial + vitamines a Edel.

29€
Queda'tMataró

Recupera la suavitat de la teva pell amb aquesta exfoliació corporal amb hidratació de vitamines + massatge facial i corporal al Centre Edel.

24€
Queda'tMataró

Experimenta un canvi notable a la teva pell amb aquest tractament rejovenidor, regenerador profund, reparador i antioxidant al centre Edel.

35€
Queda'tMataró

Gaudeix d'un massatge geotermal amb pedres calentes i olis relaxants al Centre Edel de Mataró.

35€
 
 
 
© Queda't al Maresme · Tots els drets reservats · Web desenvolupat per Buclenet . hola@quedat.cat · 93 555 15 53 · 647 61 39 01