No quedarà ni un pèl! Depilació amb cera roll-on a l'essència de lavanda: cames senceres i engonals a un preu fantàstic al centre Neli.

cames

Descripció:

La depilació amb cera és una tècnica altament eficaç quan es tracta d'eliminar durant un període de temps el borrissol.

És un mètode ràpid i efectiu. A més si les depilacions són freqüents fa que el pèl es debiliti i cada cop hi hagi menys densitat de pèl. Per norma general aquest tipus de depilació dura entre 4 i 6 setmanes.

Oblida't durant setmanes de la depilació amb aquesta oferta de Perruqueria i Estètica Neli: cames senceres i engonals per tan sols 15 €!

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions:

  • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
  • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
  • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi al negoci quan truquis per reservar hora.
  • Trobaràs les dades de contacte per reservar hora al val.
  • El val és vàlid durant 3 mesos des de la data de compra.
  • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.

Adreça:

Els Ametllers 4 local 3, El Masnou

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen

Queda'tEl Masnou

Elimina líquids i toxines i activa el teu sistema limfàtic amb aquest tractament corporal de 1 hora amb massatge drenant i embolcall d'algues.

19€
Queda'tEl Masnou

Combat l'envelliment prematur i protegeix la pell de l'estrès mediambiental amb el tractament Oxygen de Montibello al centre d'estètica Neli.

26€
Queda'tEl Masnou

Redueix i tonifica amb aquest abonament de 5 sessions combinades: 3 de Tei System + 2 de radiofreqüència corporal.

89€
Queda'tEl Masnou

Elimina líquids i toxines i activa la circulació sanguínia amb aquest abonament de 6 sessions de pressoteràpia drenant a Perruqueria i Estètica Neli

95€
Queda'tEl Masnou

Radiofreqüència facial amb vel de col·lagen: el millor tractament per reafirmar la pell i redefinir el contorn facial.

26€
Queda'tEl Masnou

No quedarà ni un pèl! Depilació amb cera roll-on a l'essència de lavanda: cames senceres i engonals a un preu fantàstic al centre Neli.

15€
 
 
 
© Queda't al Maresme · Tots els drets reservats · Web desenvolupat per Buclenet . hola@quedat.cat · 93 555 15 53 · 647 61 39 01