Dissabte 3 de desembre a les 20:00 h, l’Escola d’Arts Escèniques Bibiana Morales presenta Hores d'Amor a l'Espai Escènic Ca n'Humet.

Hores d'Amor

Descripció:

A la Gisel·la se li fa una montanya llevar-se cada dia. L’Arlet té por de tornar a començar. La Faida no vol formar part de certes coses. La Bruna creu que té el món a les seves mans...

Un institut qualsevol d’un poble qualsevol. Joves que volen viure i gaudir de la vida i que potser no saben on són els límits d’allò correcte o incorrecte. Potser ningú els ha ensenyat a estimar, respectar, entendre... o potser sí, però no de la millor manera. El musical Hores d’amor neix com a resultat d’un procés de creació dut a terme a l’Escola d’Arts Escèniques Bibiana Morales. La necessitat d’expressió de 10 joves que volen transmetre i denunciar una situació molt actual i que els toca de ben a prop: l’assetjament.

Edat recomanada: a partir d’11 anys.

Condicions:

  • Pots imprimir l'entrada i bescanviar-la a la taquilla, ensenyar-la a través del mòbil, apuntar el codi i donar-lo a taquilla o presentar el DNI per verificar el nom de la persona que va fer la compra.
  • Les localitats no són numerades, ni aquestes ni les de la taquilla.
  • La taquilla de cada sessió s’obrirà una hora abans de l’hora de funció: a les 16 h i a les 17.30 h. No es podran adquirir entrades de la sessió següent.
  • Els nadons de fins a 24 mesos poden accedir sense entrada. A partir dels 24 mesos han de tenir entrada.
  • Les persones amb mobilitat reduïda poden contactar amb l’Espai Escènic Ca n’Humet al telèfon 93 557 18 51 o per correu electrònic a cultura@elmasnou.cat.
  • Un cop adquirides les localitats, no s’admeten devolucions ni canvis. L’Espai Escènic Ca n’Humet es reserva el dret de no permetre l’entrada al teatre una vegada començat l’espectacle.
  • No es permet obtenir enregistraments de les obres ni fer fotografies sense autorització de l’Espai Escènic Ca n’Humet.
  • L’Espai Escènic Ca n’Humet es reserva el dret de modificar el programa sempre que sigui imputable a raons alienes.
  • Edat recomanada: a partir d’11 anys.
  • Durada: 60 minuts.

Adreça:

Carrer de Fontanills 77-79, El Masnou

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen

Queda'tEl Masnou

Dissabte 16 de desembre a les 20:00 h, família, soledat i amor en l'obra de teatre "Paradís" a l'Espai Escènic Ca n'Humet.

10€
Queda'tEl Masnou

Divendres 29 de desembre a les 20:30 h, El Trencanous a l'Espai Escènic Ca n'Humet amb l'Associació de Dansa del Masnou.

6€
Queda'tEl Masnou

Dissabte 30 de desembre a les 20:30 h, El Trencanous a l'Espai Escènic Ca n'Humet amb l'Associació de Dansa del Masnou.

6€
 
 
 
© Queda't al Maresme · Tots els drets reservats · Web desenvolupat per Buclenet . hola@quedat.cat · 93 555 15 53 · 647 61 39 01