Diumenge 30 d'abril a les 18 h, Pep Bou torna a l'Espai Escènic Ca n'Humet amb el seu nou espectacle, Pep Bou Experiències.

Pep Bou Experiències

Descripció:

Nou espectacle del reconegut artista mundial Pep Bou i el seu fascinant univers format per bombolles de sabó.

L’espectacle, estructurat amb tocs antològics, és una impressionant mostra dels processos constants de recerca del creador/alquimista en el seu laboratori. Es tracta d’una síntesi inèdita d’un llenguatge audiovisual i teatral que ha fascinat públics de tots els continents.

Pep Bou Experiències proposa a l’espectador un viatge cap a mons poètics i onírics partint de tres elements senzills, però essencials: el sabó, l’aigua i la música en directe.

Condicions:

  • Pots imprimir l'entrada i bescanviar-la a la taquilla, ensenyar-la a través del mòbil, apuntar el codi i donar-lo a taquilla o presentar el DNI per verificar el nom de la persona que va fer la compra.
  • Les localitats no són numerades, ni aquestes ni les de la taquilla.
  • L'entrada és gratuïta per als menors de 24 mesos però és imprescindible reservar la seva entrada contactant amb l’Espai Escènic Ca n’Humet al telèfon 93 557 18 51 o per correu electrònic a cultura@elmasnou.cat.
  • Les persones amb mobilitat reduïda poden contactar amb l’Espai Escènic Ca n’Humet al telèfon 93 557 18 51 o per correu electrònic a cultura@elmasnou.cat.
  • Un cop adquirides les localitats, no s’admeten devolucions ni canvis. L’Espai Escènic Ca n’Humet es reserva el dret de no permetre l’entrada al teatre una vegada començat l’espectacle.
  • No es permet obtenir enregistraments de les obres ni fer fotografies sense autorització de l’Espai Escènic Ca n’Humet.
  • L’Espai Escènic Ca n’Humet es reserva el dret de modificar el programa sempre que sigui imputable a raons alienes.

Adreça:

Carrer de Fontanills 77-79, El Masnou

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen

Queda'tEl Masnou

Diumenge 26 de novembre a les 18:00 h, Màgia Junior a l'Espai Escènic Ca n'Humet, l'espectacle familiar de màgia més vist de Catalunya!

3€
Queda'tEl Masnou

Dissabte 16 de desembre a les 20:00 h, família, soledat i amor en l'obra de teatre "Paradís" a l'Espai Escènic Ca n'Humet.

10€
Queda'tEl Masnou

Divendres 29 de desembre a les 20:30 h, El Trencanous a l'Espai Escènic Ca n'Humet amb l'Associació de Dansa del Masnou.

6€
Queda'tEl Masnou

Dissabte 30 de desembre a les 20:30 h, El Trencanous a l'Espai Escènic Ca n'Humet amb l'Associació de Dansa del Masnou.

6€
 
 
 
© Queda't al Maresme · Tots els drets reservats · Web desenvolupat per Buclenet . hola@quedat.cat · 93 555 15 53 · 647 61 39 01