Ragazzo

Dissabte 10 de març a les 20 h, l'obra Ragazzo de Lali Álvarez a l'Espai Escènic Ca n'Humet.

10 € · Comprar ara
 • 2018
  3
  10
  19
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Europa, estiu 2001. La ciutat de Ragazzo viu la restricció de drets socials més gran que ha viscut el continent des de la II Guerra Mundial. No permeten l'entrada a la Zona Rossa, el lloc on els líders del G8 estan celebrant la reunió. Ragazzo viu l'estiu de la ciutat: fa poc ha ocupat amb uns amics un espai que han condicionat com a habitatge, està de vacances, escolta música, llegeix, cuina, s'enamora... i participa en el Fòrum Social Mundial, on més de 500.000 persones discuteixen com seria un altre món possible, que s'imaginen com a alternativa a la globalització.
 
Autoria: Lali Álvarez
Direcció: Lali Álvarez
Intèrpret: Oriol Pla (actor)
 
Durada de l'espectacle: 80 minuts

 

Condicions

 • Pots imprimir l'entrada i bescanviar-la a la taquilla, ensenyar-la a través del mòbil, apuntar el codi i donar-lo a taquilla o presentar el DNI per verificar el nom de la persona que va fer la compra.
 • Les localitats no són numerades, ni aquestes ni les de la taquilla.
 • La taquilla de cada sessió s’obrirà una hora abans de l’hora de funció: a les 16 h i a les 17.30 h. No es podran adquirir entrades de la sessió següent.
 • Els nadons de fins a 24 mesos poden accedir sense entrada. A partir dels 24 mesos han de tenir entrada.
 • Les persones amb mobilitat reduïda poden contactar amb l’Espai Escènic Ca n’Humet al telèfon 93 557 18 51 o per correu electrònic a cultura@elmasnou.cat.
 • Un cop adquirides les localitats, no s’admeten devolucions ni canvis. L’Espai Escènic Ca n’Humet es reserva el dret de no permetre l’entrada al teatre una vegada començat l’espectacle.
 • No es permet obtenir enregistraments de les obres ni fer fotografies sense autorització de l’Espai Escènic Ca n’Humet.
 • L’Espai Escènic Ca n’Humet es reserva el dret de modificar el programa sempre que sigui imputable a raons alienes.

Adreça

Carrer de Fontanills 77-79, El Masnou