Abonament tardor Circ al Casal: 3 espectacles

T'agraden els espectacles de Circ al Casal? Compra l'abonament de tardor i a més de l'estalvi t'enduràs una bossa del Queda't al Maresme de regal!

15 € · Comprar ara
  • Valor
   21,00 €
  • Descompte
   29%
  • Estalvi
   6 €
 • 2013
  10
  6
  11
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Arriba la 4a temporada de Mataró, circ al casal!, la programació estable de circ per a tota la família que té lloc el primer diumenge de cada mes a la Sala Casal-Aliança de Mataró.

Si t'agraden els seus espectacles i tens previst assistir amb la teva família als tres que tindran lloc durant aquesta tardor, pots comprar un abonament i a més d'estalviar-te uns diners, t'enduràs una bossa del Queda't al Maresme de regal.

Els tres espectacles programats són:

6 d'octubre a les 12:00 h: Wanted de la Cia. ElOtro

Dos clowns intentaran fugir de la presó utilitzant l'únic mitjà que tenen, una perillosa arma de destrucció no massiva: la paraula "cuqui cuqui". Ho aconseguiran? Pur teatre gestual + dansa + música + participació del públic i molt de clown! 

La Cia. ElOtro és una companyia dedicada al teatre gestual amb altes dosis d'humor, un humor a prop de l'absurd i sempre amb molta sensibilitat. 

Wanted és un espectacle que va ser estrenat al Festival Internacional de Gest i Mim COS de Reus 2012 i està en gira aquest 2013.

3 de novembre: L'Home Roda de la Cia. Karoli

Arriba el Professor Karoli, un personatge incombustible, i la seva passió per les rodes. El seu enginy per la invenció d’artilugis l’ha portat a inventar tota mena de vehicles on la roda n’és la protagonista.

Veniu a gaudir del més difícil encara! bicicletes, monocicles alts, petits i minúsculs i fins i tot, rodes amb motor.

La Cia. Karoli és una companyia especialitzada en el teatre-circ, amb més de 30 anys de trajectòria en el món de les tècniques del malabarisme i monociclisme. Formada per Ramon Muñoz, excompanyia Boni and Caroli. Rodes+ equilibris+ participació del públic.

1 de desembre: The Flamingo's de la Cia. Los Herrerita

Cansats d’anar amb la vela de circ a sobre arreu del món, The Flamingo’s presenta el seu espectacle als escenaris teatrals, i res ha canviat. El seu look segueix sent ranci, ridícul, passat de moda i de gust dubtós i gual que el seu veritable talent circense. Però gràcies a la simpatia i el seu amor per l’art faran que res no els aturi i s’arribi al final amb un gran aplaudiment de grans i petits. Arriben The Flamingo’s amb humor, malabars i monocicles!

La companyia de circ barcelonina Los Herrerita formada el 2005, sorgeix de la seva convivència continua a l’espai Ateneu Popular de Nou Barris on fan de formadors de circ. Malabars+ monocicles+ humor

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar l'entrada, però si no tens la possibilitat d'imprimir-la, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi a taquilla.
 • Cal adquirir un abonament per persona.
 • Vàlid per als 3 espectacles programats per aquesta tardor: 6 d'octubre, 3 de novembre i 1 de desembre.
 • En cas d’anulació per causes alienes contactarem amb vosaltres per canvi de data o retorn de l’entrada.
 • Els nens més petits de 24 mesos poden accedir sense entrada.

Adreça

C/Bonaire 25, 08301 Mataró