Lifting sense cirurgia - HIFU Facial

HIFU Facial - Lifting sense cirurgia, ara a un preu que no podràs deixar escapar!  a Flash.

95 € · Comprar ara
  • Valor
   250,00 €
  • Descompte
   62%
  • Estalvi
   155 €
 • 2020
  8
  17
  23
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

El centre Fotodepilació i bellesa Flash et porta HIFU Facial, el lifting sense cirurgia, ara a un preu que no podràs deixar escapar! 

HIFU Ultherapy (conegut com el lífting sense cirurgia) és considerat avui dia l'instrument més avançat en aplicacions mèdic-estètics per lluitar contra l'envelliment de la pell i la cel·lulitis. Sent alhora el tractament no quirúrgic més efectiu per eliminar la flacciditat facial i corporal, gràcies a la focalització selectiva de l'energia ultrasònica. Són moltes les actrius i celebrities tant espanyoles com de Hollywood, que han reconegut els beneficis de l'HIFU a la pell.

I et preguntaràs, què és el HIFU i com funciona?

Es tracta d'un ultrasò focalitzat d'alta intensitat, un tractament no quirúrgic que reafirma la pell de la cara, front, coll, pit ... El ultrasò facial lliurament energia per sota de la superfície de la pell estimulant així la producció de col·lagen i elastina.

La pell s'estira i les arrugues s'omplen de forma natural, el resultat ho vas percebent progressivament des del primer tractament i durant els 3-4 mesos següents. Actualment és considerada la millor alternativa a la cirurgia estètica per al rejoveniment i la flacciditat facial. Per què?

HIFU és l'únic tractament no invasiu que pot dirigir-se a la capa profunda, la qual se situa per sota de la pell, la qual aborda la cirurgia estètica en les seves intervencions. En el rostre aprofundeix fins 4,5 mm com a màxim, i en el cos 13mm. Aquesta capacitat per treballar totes les capes que envelleixen el rostre i el cos, i de treballar en profunditat des de dins cap a fora, garanteix els òptims resultats d'aquest tractament en un curt període de temps. HIFU utilitza la tecnologia d'ultrasò focalitzat d'alta intensitat per aixecar la pell en rostre, front i coll. En el cos actua contra la cel·lulitis, reafirmant braços, abdomen i cames.

Compra ja el teu val online per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.
 • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
 • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.
 • El tractament té una durada de 1h 30 min.

Adreça

Camí ral 456, Mataró

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen