Dijous 21 de juliol a les 22 h, commemora els 20 anys del pLe dE RiUre amb Toni Albà, Tortell Poltrona, Marcel Gros, Pep Callau i Claret Clown.

Ple de Riure

Descripció:

Dijous 21 de juliol a les 22 h, commemora els 20 anys del pLe dE RiUre amb Toni Albà, Tortell Poltrona, Marcel Gros, Pep Callau i Claret Clown.

Un espectacle especial, una trobada d’amics del pLe dE RiUre que al llarg d’aquests 20 anys ens han fet gaudir del seu art per fer riure, uns grans Pallassos, una cimera de l’ humor, un fart de riure a Ple de Pallassos, ocasió única per a reunir a alguns dels millors pallassos del país en un mateix escenari.

Condicions:

  • Pots imprimir l'entrada i bescanviar-la a la taquilla, ensenyar-la a través del mòbil, apuntar el codi i donar-lo a taquilla o presentar el DNI per verificar el nom de la persona que va fer la compra.
  • Les localitats no són numerades, ni aquestes ni les de la taquilla.
  • La sala obrirà mitja hora abans de l'espectacle.
  • Els nadons de fins a 24 mesos poden accedir sense entrada però ho han de notificar enviant un e-mail a cultura@elmasnou.cat.
  • Les persones amb mobilitat reduïda poden contactar amb l’Espai Escènic Ca n’Humet al telèfon 93 557 18 51 o per correu electrònic a cultura@elmasnou.cat.
  • Un cop adquirides les localitats, no s’admeten devolucions ni canvis. L’Espai Escènic Ca n’Humet es reserva el dret de no permetre l’entrada al teatre una vegada començat l’espectacle.
  • No es permet obtenir enregistraments de les obres ni fer fotografies sense autorització de l’Espai Escènic Ca n’Humet.
  • L’Espai Escènic Ca n’Humet es reserva el dret de modificar el programa sempre que sigui imputable a raons alienes.

Adreça:

Carrer de Fontanills 77-79, El Masnou

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen

Queda'tEl Masnou

Dissabte 16 de desembre a les 20:00 h, família, soledat i amor en l'obra de teatre "Paradís" a l'Espai Escènic Ca n'Humet.

10€
Queda'tEl Masnou

Divendres 29 de desembre a les 20:30 h, El Trencanous a l'Espai Escènic Ca n'Humet amb l'Associació de Dansa del Masnou.

6€
Queda'tEl Masnou

Dissabte 30 de desembre a les 20:30 h, El Trencanous a l'Espai Escènic Ca n'Humet amb l'Associació de Dansa del Masnou.

6€
 
 
 
© Queda't al Maresme · Tots els drets reservats · Web desenvolupat per Buclenet . hola@quedat.cat · 93 555 15 53 · 647 61 39 01