El comte Arnau

Diumenge 29 d’abril, a les 18 h: El comte Arnau amb Teatre de l’Aurora a l'Espai Escènic Ca n'Humet.

3 € · Comprar ara
 • 2018
  4
  29
  17
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Tres trobadors de llegendes que recorren el país descobrint antigues històries viatgen al Ripollès per portar-nos la llegenda del comte Arnau. Aquesta història parla d’un tal Arnau, un cavaller de fosca armadura que, des de fa molts segles, cavalca en un cavall en flames per la vall del riu Merdàs. Una història feta cançó, o una cançó feta història, que tothom ha sentit, però que molt pocs coneixen. De la mà d’aquests tres trobadors, descobrireu l’origen d’una de les llegendes més apassionants de la nostra cultura.

El comte Arnau és un espectacle per a tots els públics que explica una història fascinant plena d’aventures, amor i tradició: la llegenda més apassionant de la cultura catalana. Un muntatge amb actors, titelles i amb música en directe combinats per aconseguir una gran força visual que captiva grans i petits.

Autoria: Salvador S. Sànchez    
Director: Joan Arqué
Intèrprets: Irineu Tranis, Roger Julià, Pep Pascual 
Durada: 60 minuts

Espectacle adaptat per a persones sordes, amb la participació d’Enrich Lluch, intèrpret en llengua de signes catalana i assessor en discapacitats sensorials.

 

Condicions

 • Pots imprimir l'entrada i bescanviar-la a la taquilla, ensenyar-la a través del mòbil, apuntar el codi i donar-lo a taquilla o presentar el DNI per verificar el nom de la persona que va fer la compra.
 • Les localitats no són numerades, ni aquestes ni les de la taquilla.
 • La taquilla obrirà una hora abans de l’hora de funció.
 • Els nadons de fins a 24 mesos poden accedir sense entrada. A partir dels 24 mesos han de tenir entrada.
 • Les persones amb mobilitat reduïda poden contactar amb l’Espai Escènic Ca n’Humet al telèfon 93 557 18 51 o per correu electrònic a cultura@elmasnou.cat.
 • Un cop adquirides les localitats, no s’admeten devolucions ni canvis. L’Espai Escènic Ca n’Humet es reserva el dret de no permetre l’entrada al teatre una vegada començat l’espectacle.
 • No es permet obtenir enregistraments de les obres ni fer fotografies sense autorització de l’Espai Escènic Ca n’Humet.
 • L’Espai Escènic Ca n’Humet es reserva el dret de modificar el programa sempre que sigui imputable a raons alienes.

Adreça

Carrer de Fontanills 77-79, El Masnou

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen