Tractament de rejoveniment de mans

Tractament de rejoveniment de mans amb infiltració d'àcid hialurònic a Altea Salut: resultats immediats!

150 € · Comprar ara
  • Valor
   300,00 €
  • Descompte
   50%
  • Estalvi
   150 €
 • 2018
  4
  24
  3
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Tractament de rejoveniment de mans amb infiltració d'àcid hialurònic a Altea Salut: resultats immediats!

L'àcid hialurònic és un dels principals components de la nostra matriu extracel·lular (el marc en el qual s'assenten les cèl·lules de la nostra pell) i també té
un paper important en la retenció de la hidratació, ja que una sola molècula pot suportar fins a 1000 vegades el seu propi pes en aigua. No obstant això, a mesura que envellim la producció natural d'àcid hialurònic del nostre cos disminueix.

L'àcid hialurònic és molt utilitzat per al farciment d'arrugues ja que crea un estructura sota la pell que dóna volum i sensació de naturalitat en les expressions facials. Això és degut al fet que una de les seves grans propietats és la captació d'aigua. Injectat sota la pell és capaç de crear una estructura de maia que a més de proporcionar l'eliminació d'arrugues profundes atreu molècules d'H2O i hidrata la pell.

Les seves aplicacions més destacades en estètica són l'augment de llavis, eliminació de ulleres i farcits facials. En una sola sessió els resultats són sorprenents i hi ha una millora considerable de contorn facial.

No obstant això, algunes no reparen en una altra zona que sí delata el pas dels anys: les mans. En aquestes es produeix un aprimament de la pell el que causa envelliment, augment de les arrugues i un gran i visible deteriorament. Recomanable a partir dels 45 anys, una de les teràpies que s'apliquen amb èxit en l'actualitat és el farcit de mans amb àcid hialurònic.

Gràcies a aquesta tècnica aconseguim que es vegin naturals, amb una pell suau, llisa, humectada i jove. L'efecte és immediat i la satisfacció dels pacients és tremenda, perquè veuen seves mans rejovenides visiblement.

La sessió inclou: la neteja de la zona a tractar, l'aplicació d'una crema anestèsica per disminuir les possibles molèsties, la infiltració de l'àcid hialurònic i novament de la neteja de la zona tractada.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.
 • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.
 • El val és vàlid durant 3 mesos des de la data de compra.
 • La sessió té una durada de 45 minuts.

Adreça

C/Gravina 6, local 3. Mataró