El foc de les ginesteres: 24 de juny

Diumenge 24 de juny a les 19:00, El foc de les ginesteres al Teatre Flor de la Palma de Teià, tot un clàssic del teatre català.

15 € · Comprar ara
 • 2018
  6
  24
  16
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

El foc de les ginesteres (1923), un dels poemes dramàtics més desconeguts de Sagarra, no va ser inclòs a les Obres completes. En aquesta peça de joventut, l'au-tor es col·loca en la línia dels escriptors ro-màntics d'obres històriques, que, generalment, triaven moments crucials de la vida col·lecti-va per situar la peripècia particular d'uns personatges de ficció o d'unes figures històriques. Sagarra opta pel mateix camí, i s'aproxima a la crisi més important del segle XVII català: la Guerra dels Segadors. L'autor ens presenta un argument passional —un triangle sentimental— dibuixat sobre uns esdeveniments reals, amb els quals, de vegades, s'entrellaça. El volum ha estat preparat per Miquel M. Gibert, professor agregat de llengua i literatura catalanes a l'I.B. Joan Coromines de Barcelona.

Josep M. de Sagarra (1894-1961), poeta, periodista, narrador, memorialista i autor teatral, va ser el dramaturg més característic del teatre poètic català. Tot i que va recórrer a la prosa en els intents de renovació de la seva obra dramàtica i, també, en comèdies i melo-drames diversos, fou en el poema dramàtic i en la comèdia en vers on aconseguí superar amb eficàcia els diferents models d'aquest tea-tre proposats des de les acaballes del vuit-cents fins a la Gran Guerra. 

Condicions

 • Pots imprimir l'entrada i bescanviar-la a la taquilla, ensenyar-la a través del mòbil, apuntar el codi i donar-lo a taquilla o presentar el DNI per verificar el nom de la persona que va fer la compra.
 • Les localitats no són numerades.
 • La sala obrirà mitja hora abans de l'espectacle.
 • Els nadons de fins a 24 mesos poden accedir sense entrada. A partir dels 24 mesos han de tenir entrada.

Adreça

C/ Pere Noguera 6, Teià

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen