Raúl Rodríguez

Divendres 20 de juliol a les 22 h, Raúl Rodríguez presenta el seu segon treball en solitari, La Raíz Eléctrica, al Festival Nits d'Estiu Calella.

12 € · Comprar ara
 • 2018
  7
  20
  19
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Raúl Rodríguez publica el seu segon treball en solitari, La Raíz Eléctrica. L’artista sevillà s’endinsa en una nova aventura on conviuen amb naturalitat gèneres com l’afro-beat, el flamenc, la psicodèlia, el so cubà, els ritmes del vudú haitians, el rock andalús i la cançó d’autor americana, creant un nou territori sonor: “afro-flamenc-elèctric” que ens portarà a un viatge intercultural.

Després del seu primer treball en solitari, Razón de Son, que també va presentar al Nec el 2015, considerat per la crítica nacional i internacional entre els millors discos de l’any i que va voltar per diversos escenaris del MÓN. Amb La Raíz Eléctrica ens presenta un nou treball en el qual desenvolupa un so diferent, amb la incorporació d’un nou instrument, el tres elèctric (barreja entre el tres cubà i la guitarra elèctrica) i en el qual dona continuïtat als seus estudis sobre la presència negra a Andalusia, relacionant de nou la investigació antropològica i la creativitat musical.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.

Adreça

Far de Calella S/N. Per arribar-hi, hi ha un servei de transport públic gratuït amb parada a Turisme (N-II) a partir de les 20.45 h. En cas de pluja, els espectacles de pagament es realitzaran a la Sala Mozart.