Guillem Roma

Divendres 3 d'agost a les 22 h, Guillem Roma al Festival Nits d'Estiu Calella amb Connexions.

8 € · Comprar ara
 • 2018
  8
  3
  19
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

La música ens connecta amb nosaltres mateixos, amb els altres, amb el món i amb el més enllà i això és el que passa en els concerts i les cançons de Guillem Roma. L’artista osonenc no para de recollir els fruits, d’escampar el bon rotllo i la frescor que desprèn la seva música. Una proposta original que fuig d’etiquetes i patrons i que ha crescut amb força emergent de les coses lliures i fent camí amb veu pròpia. Des de les influències de la música  latinoamericana fins als sons mediterranis conviuen amb elegància amb l’espontaneïtat d’un directe enèrgic i participatiu que ens fa viatjar per la màgia d’aquest món.

Guillem Roma ens visita al Nec amb la banda al complet, on podrem gaudir de la seva riquesa musical, poesia, naturalitat i, sobretot, connexió, que és el que desprèn la seva música, com una brisa d’aire fresc i ens regala l’essència més natural i original per connectar-nos amb la música i la seva màgia.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.

Adreça

Far de Calella S/N. Per arribar-hi, hi ha un servei de transport públic gratuït amb parada a Turisme (N-II) a partir de les 20.45 h. En cas de pluja, els espectacles de pagament es realitzaran a la Sala Mozart.