Hugo i Arnau

Divendres 10 d'agost a les 22 h, el duet Hugo i Arnau us farà gaudir de fantàstiques versions i temes propis al Festival Nits d'Estiu Calella.

8 € · Comprar ara
 • 2018
  8
  10
  19
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Duet format a l’estiu de 2014 per Arnau Ventura (Pineda de Mar) i Hugo Nubiola (Sant Pol de Mar). Un duet molt jove però amb una llarga trajectòria musical, ja que l’Hugo amb 12 anys ja feia concerts ell sol amb una guitarra, veu i harmònica. Tots dos són integrants de la banda de Rock Imperial Jade amb una molt bona projecció i crítica de tot el país. Per aquest projecte opten per un repertori acústic més tranquil i de clàssics del p/rock, blues i folk dels anys 40 fins a l’actualitat, centrant-se principalment en la música dels 60 i 70.

Dues veus que es fusionen d’una forma màgica, acompanyades d’una guitarra, fan un repàs a les millors cançons d’artistes com David Bowie, The Beatles, Simon & Garfunkel o Pink Floyd entre moltes altres i també amb algun tema propi. Aquest concert estava programat per l’any passat i malauradament es va suspendre per culpa dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.

Adreça

Far de Calella S/N. Per arribar-hi, hi ha un servei de transport públic gratuït amb parada a Turisme (N-II) a partir de les 20.45 h. En cas de pluja, els espectacles de pagament es realitzaran a la Sala Mozart.