Marion Harper

Divendres 17 d'agost a les 22 h, Marion Harper torna al Nec amb el seu nou àlbum Hydrangea.

8 € · Comprar ara
 • 2018
  8
  17
  19
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Marion Harper torna al Nec amb un nou àlbum Hydrangea. Disc que arriba després de dos anys de la publicació del seu debut Cotton Candy, que va rebre al festival Strenes el premi Descobertes 2016 i una nominació a millor artista revelació als Premis ARC.

Amb Hydrangea arriba la maduresa sonora on hi trobem una Marion Harper seduïda per l’electrònica, després de flirtejar-hi amb Cotton Candy. Hydrangea està format per vuit temes que són foscos i complexos que són un clar exemple del pas del temps. Estem davant del disc més personal de Harper fins al moment amb cançons que parlen de la pèrdua, de l’amor i de la mort. Aquest darrer disc ha obert les portes de la seva internacionalització amb visites a països com Alemanya, Itàlia i la seva confirmació a festivals com el Primavera Sound. De ben segur que els que la van veure aquell estiu amb Cotton Candy fa dos anys, tornaran a enamorar-se d’aquest nou treball i d’una Marion incansable que tornarà a fer ballar tot el públic.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.

Adreça

Far de Calella S/N. Per arribar-hi, hi ha un servei de transport públic gratuït amb parada a Turisme (N-II) a partir de les 20.45 h. En cas de pluja, els espectacles de pagament es realitzaran a la Sala Mozart.