Maria Hinojosa i Eduard Iniesta

Divendres 24 d'agost a les 22 h, Maria Hinojosa i Eduard Iniesta al Festival Nits d'Estiu Calella.

8 € · Comprar ara
 • 2018
  8
  24
  19
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

El virtuós dels instruments de doble corda mediterrània, Eduard Iniesta, influït per les textures sonores de les rondalles i pel seu interès per la música popular, es troba amb la cantant lírica Maria Hinojosa, que ha cantat en molts dels més prestigiosos teatres del món com l’Òpera de
Philadelphia, Teatre del Liceu, l’Arena de Verona, Teatre Colon de Buenos Aires, entre molts altres.

D’aquest encontre neix un espectacle amb un repertori amb temes d’autors com Jean Paul Égide Martini (segle XVIII-XIX), fins a clàssics més actuals com Claude Debussy o Heitor Villa-Lobos (segle XIX-XX), passant per referents de la música operística més moderna com Kurt Weill o els germans Ira & George Gershwin (segle XX), amb incursions a alguns dels estàndards de tots els temps de Cole Porter o Irving Berlin (segle XIX-XX), entre molts altres, que gràcies a les virtuts interpretatives de Maria Hinojosa i Eduard Iniesta, s’envolta d’una màgia especial, creant, amb la unió de les seves sensibilitats, un espectacle únic.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.

Adreça

Far de Calella S/N. Per arribar-hi, hi ha un servei de transport públic gratuït amb parada a Turisme (N-II) a partir de les 20.45 h. En cas de pluja, els espectacles de pagament es realitzaran a la Sala Mozart.