Maria Arnal i Marcel Bagés

Divendres 31 d'agost a les 22 h, Maria Arnal i Marcel Bagés al Festival Nits d'Estiu Calella amb 45 Cerebros y 1 Corazón.

12 € · Comprar ara
 • 2018
  8
  31
  19
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Amb el seu àlbum de debut, “45 cerebros y 1 corazón” (Fina Estampa, 2017), que presideix la pràctica totalitat de les llistes dels millors discos de 2017, Maria Arnal i Marcel Bagés han deixat de ser una promesa per convertir-se en una de les més sòlides realitats de la música feta aquí.

Una embruixadora mescla d’emoció, actitud i talent, deixa abduït el públic que es torna incondicional seguidor després d’assistir a un dels seus concerts. Són innombrables els premis que han rebut, entre d`altres destaquem: el Premi Ciutat de Barcelona, Premi Altaveu o els ARC a l’artista revelació entre molts altres. Des de la publicació d’aquest primer àlbum l’abril del 2017, han sigut més de 70 concerts esgotant aforaments a ciutats com Barcelona, Madrid, Saragossa, la Corunya... i actuant a països com França, Portugal, Rússia, Bulgària, Kazakhstan i recentment als Estats Units, demostrant que l’autoria encaixa a la perfecció en el seu projecte de continuació de la cadena de transmissió de la música popular.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi a la taquilla.

Adreça

Far de Calella S/N. Per arribar-hi, hi ha un servei de transport públic gratuït amb parada a Turisme (N-II) a partir de les 20.45 h. En cas de pluja, els espectacles de pagament es realitzaran a la Sala Mozart.