Nikol Kollars & Frederic Wort

Divendres 7 de setembre a les 22 h, Nikol Kollars & Frederic Wort faran un fantàstic repàs de la música moderna al Festival Nits d'Estiu Calella.

8 € · Comprar ara
 • 2018
  9
  7
  19
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Nikol Kollars & Frederic Wort és un duet creat fa més de 5 anys. Format per Nikol Kollars, la veu dolça i vellutada de la cantant nord-americana amb moltíssims anys d'experiència, i el pianista català Frederic Wort, que combina estils de música molt diversos, prové de l'escola clàssica però fa més de 25 anys que es dedica a la música moderna. Tots dos conformen un tàndem únic i eclèctic i passen per totes les possibilitats de la música.

El concert que presentaran al Nec és un clar repàs per la història de la música moderna. Des del més clàssic Frank Sinatra o Otis Blackwell, passant per Michael Jackson, Van Morrison, Rolling Stones o Beatles fins el dia d'avui amb Amy Winehouse o qualsevol clàssic de la música més pop i blues. Tot això ho transformen en una versió personal i totalment creativa que no deixa mai de ser una revisió anímica de les cançons de manera personal.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi a la taquilla.

Adreça

Far de Calella S/N. Per arribar-hi, hi ha un servei de transport públic gratuït amb parada a Turisme (N-II) a partir de les 20.45 h. En cas de pluja, els espectacles de pagament es realitzaran a la Sala Mozart.