4 sessions de radiofreqüència facial bipolar

4 sessions d'exfoliació facial biològica + radiofreqüència bipolar + mascareta amb àcid hialurònic + crema al centre Estètica Dafne de Mataró.

45 € · Comprar ara
  • Valor
   150,00 €
  • Descompte
   70%
  • Estalvi
   105 €
 • 2018
  9
  25
  3
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Gaudeix de 4 sessions d'exfoliació facial biològica + radiofreqüència bipolar reafirmant i regenerant + mascareta amb àcid hialurònic + crema específica al centre Estètica Dafne de Mataró!

La radiofreqüència és un tractament no invasiu altament eficaç per combatre la flaccidesa de la pell. Aquesta tècnica provoca un escalfament de la pell que afavoreix l'estimulació del col·lagen i aconsegueix una millora en la textura de la pell, amb un efecte tensor durador i immediat. El resultat és realment espectacular. La pell recupera color i fermesa de forma immediata, però té a més un efecte a llarg termini per l'estimulació profunda del col·lagen.

El tractament s'inicia amb una neteja de la pell amb llet i tònic per tot seguit realitzar una exfoliació facial biològica que eliminarà les cèl·lules mortes de la superfície de la pell i incrementarà l'efectivitat del tractament que s'aplica a continuació.

Tot seguit s'efectua el tractament de radiofreqüència facial bipolar, que és molt agradable i relaxant, i no té cap efecte secundari.

Un cop realitzada la radiofreqüència, s'aplica una mascareta calmant a base d'àcid hialurònic. L'àcid hialurònic és una molècula produïda naturalment per l'organisme, la funció principal de la qual és retenir aigua i millorar la hidratació de la pell, produint l'estimulació de la síntesi de col·lagen i la reparació dels teixits. Amb el procés d'envelliment, aquesta substància comença a disminuir, per això els tractament que aporten una dosi extra d'àcid hialurònic són extremadament beneficiosos per la bellesa de la pell.

La sessió finalitza amb l'aplicació d'una crema facial específica segons les necessitats de la teva pell.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.
 • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
 • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.
 • Inclou 4 sessions. Cadascuna té una durada de 1 hora.
 • Pots adquirir fins a 2 vals per a tu i els que vulguis per regalar.

Adreça

C/Dinamarca 62, Mataró

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen