Massatge craniocervical + streching

Allibera tensions, dolor i contractures amb aquest massatge craniocervical + sessió d'streching al centre +QSalut!.

23 € · Comprar ara
  • Valor
   38,00 €
  • Descompte
   39%
  • Estalvi
   15 €
 • 2018
  9
  25
  3
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Allibera tensions, dolor i contractures amb aquest massatge craniocervical + sessió d'streching al centre +QSalut!.

El massatge cranial s'aplica al crani, la cara, el coll i les espatlles i està especialment dirigit a reduir la tensió d'aquestes zones i eliminar el dolor i les molèsties que aquesta pot causar.

La tensió cervical és molt freqüent. Hi ha diversos factors que solen causar un augment de la tensió: l'estrès, les postures inadequades davant l'ordinador, en estudiar o al dormir, carregar massa pes sobre les espatlles, alguns moviments bruscos, ...

Aquesta tensió acumulada genera la compressió dels vasos sanguinis de la zona, originant cefalees tensionals, somnolència, diversos tipus de neuràlgies, sensació de cansament, fatiga visual, fatiga mental, bruxisme, marejos i pèrdua de l'equilibri, podent afectar fins i tot a estat d'ànim.

El massatge crani cervical està indicat per eliminar els mals de cap congestius, ja que facilita el drenatge de la zona nasal, orbicular i frontal, compleix amb el doble objectiu d'eliminar la tensió i les conseqüències que se'n deriven. A més, té un efecte relaxant general, aportant una sensació de calma i benestar.

Es realitza amb diferents maniobres de frecs, micropresiones sobre la cara i les zones temporal, occipital i frontal del crani. A més, la cara es tracta amb fregaments, copets i altres maniobres limfàtiques.

L'stretching és una activitat recomanada per a tothom, serveix entre altres coses per alleujar els dolors musculars i de les articulacions, millorar la postura, estimular la consciència corporal i millorar la mobilitat del cos a causa de que amb els diferents estiraments que es duen a terme, entrenem la flexibilitat i millorem el nostre rendiment a l'hora d'entrenar amb pes, ja que no només estarem més àgils, sinó que també evitarem futures lesions.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.
 • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
 • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.
 • La sessió té una durada de 1 hora.

Adreça

C/Carreras Candi 22, Argentona