Maristany - Traver

Diumenge 14 d'octubre, a les 19 h: Josep Traver i Jaume Maristany presenten 'Brazil' a l'Espai Escènic Ca n'Humet, amb la veu de Gemma Abrié.

10 € · Comprar ara
 • 2018
  10
  14
  16
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Un cop més, Josep Traver (guitarra) i Jaume Maristany (saxo/flauta), tornen amb una nova producció exclusiva per l'Espai Escènic Ca n'Humet. Els dos músics del Masnou ens presentaran un concert de música brasilera; un recorregut pels diferents estils, compositors i cantants d'aquest gènere.

Gemma Abrié (veu) serà l’artista convidada, una de les cantants amb més trajectòria de l'escena del jazz català, una artista amb gran personalitat i força comunicativa.

Esteve Pi (bateria) i Pere Loewe (contrabaix), músics habituals en aquests concerts de Ca n'Humet, completen el quintet que ens oferirà un espectacle on podrem gaudir d'una de les músiques més importants i influents dels nostres temps.

Condicions

 • Pots imprimir l'entrada i bescanviar-la a la taquilla, ensenyar-la a través del mòbil, apuntar el codi i donar-lo a taquilla o presentar el DNI per verificar el nom de la persona que va fer la compra.
 • Les localitats no són numerades, ni aquestes ni les de la taquilla.
 • La taquilla obrirà una hora abans de l’hora de funció.
 • Els nadons de fins a 24 mesos poden accedir sense entrada. A partir dels 24 mesos han de tenir entrada.
 • Les persones amb mobilitat reduïda poden contactar amb l’Espai Escènic Ca n’Humet al telèfon 93 557 18 51 o per correu electrònic a cultura@elmasnou.cat.
 • Un cop adquirides les localitats, no s’admeten devolucions ni canvis. L’Espai Escènic Ca n’Humet es reserva el dret de no permetre l’entrada al teatre una vegada començat l’espectacle.
 • No es permet obtenir enregistraments de les obres ni fer fotografies sense autorització de l’Espai Escènic Ca n’Humet.
 • L’Espai Escènic Ca n’Humet es reserva el dret de modificar el programa sempre que sigui imputable a raons alienes.

Adreça

Carrer de Fontanills 77-79, El Masnou