Mesoteràpia homeopàtica per a varius: 4 sessions

Biopuntura i medicina reguladora per al tractament de varius i altres afeccions tromboflebítiques amb aquest abonament de 4 sessions a Altea Salut.

120 € · Comprar ara
  • Valor
   240,00 €
  • Descompte
   50%
  • Estalvi
   120 €
 • 2018
  12
  18
  3
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Biopuntura i medicina reguladora per al tractament de varius i altres afeccions tromboflebítiques amb aquest abonament de 4 sessions a Altea Salut.

Les malalties del sistema venós de les extremitats inferiors cobreixen un ampli ventall de situacions clíniques.

Les varius són la manifestació més comuna de malaltia venosa crònica (EVC), i es creu que són degudes a una alteració de la distensibilitat del teixit connectiu de la paret venosa. La reacció inflamatòria que acompanya la hipertensió venosa i incompetència valvular porta al fet que hi hagi acumulació de sang a les venes les quals comencen a dilatar-se, inflamar-se i elevar-se en la superfície cutània, produint les anomenades varius, sent aquestes més freqüents en el sexe femení.

Les varius són venes dilatades, tortuoses i voluminoses que es poden veure a la superfície de la pell. Comunament es troben en els membres inferiors, especialment a la part posterior oa la cara interna de la cama. Contrari al que es pensa, les varius de les cames no són només un problema estètic. La presència d'una variu indica una vena alterada sent, moltes vegades, el primer senyal d'una insuficiència venosa crònica.

La teràpia consisteix en l'aplicació de mesoteràpia homeopàtica en els punts d'acupuntura indicats en aquesta alteració del sistema venós, estimulant els sistemes de defensa en trastorns de la circulació perifèrica sense reaccions adverses i actuant sobre les congestions venoses i les afeccions tromboflebítiques.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.
 • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.
 • El val és vàlid durant 3 mesos des de la data de compra.
 • L'abonament inclou 4 sessions.

Adreça

C/Gravina 6, local 3. Mataró