Dràcula, el musical - 25 de maig

Dissabte 25 de maig a les 18 h, Dràcula, el musical, al Teatre Flor de la Palma de Teià.

Comprar
 • 2019
  5
  25
  0
  0
  0
  No arribes a temps! S'han exhaurit els vals que teniem a la venda.

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Jonathan Harker, com a passant d’una firma anglesa, és enviat a Transsilvània per lliurar les escriptures d’unes propietats que el comte Dràcula compra a la ciutat anglesa de Whitby. Emprèn un viatge en tren travessant mitja Europa fins que arriba a Transsilvània, on l’adverteixen, només arribar, dels perills d’aquelles terres. Ell, però, segueix endavant amb un cotxer que l’ha de dur fins al punt indicat per ser conduit al castell del comte. Pel camí, topa en primer lloc, al passar per un cementiri, amb la comtessa vampira Dolingen de Gratz que té una colla d’amants sotmesos i pretén seduir Jonathan, que aconsegueix escapolir-se’n amb l’ajut dels vilatans.

Mentrestant, a Whitby, la seva promesa, la Mina Murray, espera impacient notícies d’ell. Hi està instal·lada amb la Nani, la mainadera de sempre, i han de rebre la seva amiga Lucy, que s’hi desplaça, des de Londres, per casar-se amb Lord Arthur, cosí de la Mina. Però, la Lucy, que és psicològicament inestable, comença a sentir-se estranya només arribar a Whitby.

Els transsilvans porten en Jonathan a un hostal, on intenten protegir-lo i advertir-lo dels riscos que l’esperen. Un missatger li du la invitació de Dràcula per anar al seu castell amb les instruccions pertinents.

A Whitby, l’estat mental de Lucy es deteriora i es fa cada cop més preocupant i inexplicable... Demanen ajuda al Dr. Van Helsing, conegut de la família.

Jonathan arriba finalment a la residència de Dràcula, que el rep amb afectada cortesia i de seguida li nota comportaments i actituds estranyes. De mica en mica, tot i l’embolcall màgic que sovint l’aclapara, Harker va descabdellant, durant les setmanes que està literalment segrestat, el secret del comte i mira de protegir-se’n com pot. Dràcula es prepara per partir cap a Whitby per prendre possessió de les propietats adquirides. Ho fa amb la complicitat d’un grup de gitanos que li donen suport. S’embarca i deixa a Jonathan abandonat al castell, després de llevar-li la memòria.

Arribat a Whitby, Dràcula reconeix en la Lucy la seva presa i es presenta al seu casament amb la idea d’acabar de vampiritzar-la amb el ritus de la tercera mossegada... Però, de sobte, veu la Mina, en qui creu reconèixer la dona que va estimar cinc-cents anys abans i que ell mateix va destruir.

Dràcula intentarà recuperar el seu amor perdut, però, aquest cop, l’amor el farà renunciar al seu desig d’immortalitat.

Condicions

 • Pots imprimir el val i bescanviar-lo a la taquilla per l'entrada, ensenyar-lo a través del mòbil, apuntar el codi i donar-lo a taquilla o presentar el DNI per verificar el nom de la persona que va fer la compra.
 • Les localitats són numerades, però l'assignació la fa el teatre, aquí no es poden triar.
 • La sala obrirà una hora abans de l'espectacle.
 • Espectacle recomanat a partir de 10 anys.

Adreça

C/ Pere Noguera 6, Teià