Rejoveniment i exfoliació amb làser carbó peel

Rejoveniment i exfoliació amb làser Neodimi Q-Switched 1320 nm i carbó al centre Fotodepilació i bellesa Flash per una pell visiblement més llisa.

59 € · Comprar ara
  • Valor
   110,00 €
  • Descompte
   46%
  • Estalvi
   51 €
 • 2019
  12
  10
  3
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Rejoveniment i exfoliació amb làser Neodimi Q-Switched 1320 nm i carbó activat al centre Fotodepilació i bellesa Flash per una pell visiblement més llisa. El peeling de les estrelles de Hollywood!

L'efectivitat d'aquest tractament radica en els beneficis de l'acció del làser sobre una màscara de carbó activat. És ideal per exfoliar la pell, netejar impureses i tancar el porus, així com per allisar la pell i reduir arrugues. És un dels peelings que més èxit està tenint a Europa. És perfecte per a pells mixtes, grasses i per a les persones al·lèrgiques als àcids dels peelings convencionals. Tanca els antiestètics porus (la seva acció bactericida elimina la brutícia), tensa la pell i és molt eficaç contra l'acne.

Com funciona?

A diferència d'altres tractaments que depenen exclusivament de l'energia de llum per transformar la pell, el làser amb carbó activat és un procés de 2 parts. Primer, s'aplica una crema de carbó natural a la superfície de la pell i se la deixa assecar. La loció no tòxica s'assembla a una màscara de fang amb un color fosc i una textura rica. El carbó natural absorbeix ràpidament el greix, les impureses i les cèl·lules mortes de la pell des de l'interior dels porus i porta les toxines cap a la superfície. La màscara de carbó a més crea una superfície uniforme per a l'energia làser. Després de la màscara de carbó, s'aplica el làser Q-Switched.

El làser escalfa però no destrueix el teixit subcutani. Aquesta acció activa procesos de sanació natural que fomenten la producció de col·lagen. Entre els beneficis secundaris del tractament s'inclouen omplir les arrugues i tensar la pell flàccida.

A la superfície, l'energia làser destrueix les partícules de carbó de la màscara i elimina el greix, la pell morta i les toxines. Aquesta acció renovadora exfolia la pell immediatament gràcies a la profunda neteja dels porus i la disminució de la seva mida. 

Qui pot beneficiar-se d'un tractament de làser amb carbó activat?

El tractament de làser amb carbó activat Carbon Peel és especialment efectiu per a qualsevol persona amb la pell greixosa i que pateix d'acne continu, barbs, porus engrandits o un to de pell opac i poc uniforme. L'energia làser orientada escalfa la pell suaument i mata els bacteris que causen l'acne. Aixó s'aconsegueix sense cap químic agressiu ni ingredients irritants. Aquest procés de làser a més encongeix les glàndules sebàcies per reduir la producció de greix i ajuda a equilibrar la pell crònicament greixosa.

El làser amb carbó activat és segur per a tot tipus de pells i té resultats immediats i duradors sense pràcticament cap efecte secundari. A més pot ser aplicat a qualsevol part del cos on hi hagi acne: cara, pit, esquena o espatlles.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.
 • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
 • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.
 • La sessió té una durada de 50 minuts.

Adreça

Camí ral 456, Mataró